Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij De Vries Stolwijk B.V. Zoals u wellicht weet zijn wij o.a. gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder, ISO en VCA.

Recent hebben wij de hercertificatie audit ISO 9001:2015 en VCA: 2008:5.1 weer met succes behaald.

Dit keer was het extra spannend, omdat het ging om de nieuwe ISO norm en het een hercertificatie betrof. Een hercertificatie audit vindt eenmaal per driejaar plaats om de geldigheid van het certificaat met 3 jaar te kunnen verlengen. Nadat het certificaat behaald is, wordt de geldigheid jaarlijks gewaarborgd door het uitvoeren van een periodieke audit. Ook deze periodieke audits worden uitgevoerd op basis van aandachtsgebieden. De periodieke audits worden gebruikt om vast te stellen of eerder aangegeven verbeteringen zijn gerealiseerd en tevens de mogelijkheden tot verbeteren aangegeven.
Door het behalen van de hercertificatie audit voldoen wij aan de internationale norm op het gebied van kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

ISO en VCA Certificering
De ISO-certificering is opgesteld om bedrijven te helpen belangrijke processen te identificeren en optimaliseren, zodat onze diensten van kwaliteit zijn en blijven. Daarnaast dragen ze bij aan het verbeteren van de algemene efficiency. Tot slot worden interne communicatiestructuren in het bedrijf continue verbeterd om de betrokkenheid van de werknemers te verhogen en ervoor te zorgen dat u als klant centraal staat.
VCA is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

CO2 prestatieladder
De CO2-Prestatieladder is een instrument dat organisaties helpt bij het op structureel wijze reduceren van CO2. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten.
Ook voor de CO2-prestatieladder hebben wij in juni de periodieke audit met goed gevolgd doorlopen en blijft ons CO2-prestatieladder certificaat niveau 5 van kracht.

Geplaatst in nieuws.

9 reacties

  1. Levitra 10 Mg Caratteristiche Acquistare Levitra Bayer Pilule Cialis Pas Cher Propecia Order Keppra No Prescription Needed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.