Maak kennis met

Gewoon De Vries uit Stolwijk
Bent u als overheid of projectontwikkelaar op zoek naar een bedrijf dat u van dienst kan zijn bij grondverzet? Als bedrijf naar iemand die uw land kan bemesten? Of wilt u beschoeiing laten aanbrengen? Bij De Vries Stolwijk is iedereen voor alle grote en kleine klussen op het gebied van GWW en agrarische werkzaamheden aan het juiste adres. Zowel overheden, bedrijven als particulieren kunnen van onze diensten gebruik maken. Al ruim 40 jaar kennen we een brede klantenkring en staan we bekend als een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat van aanpakken weet. Onze slogan “Gewoon de Vries” vat dit in een paar woorden samen. Als bedrijf staan we met beide benen op de grond (en in de klei).

Wij laten u graag kennismaken met de volgende diensten:

  • grondverzet
  • cultuurtechnisch werk
  • bouwrijp maken en riolering
  • woonrijp maken
  • voederwinning
  • grondbewerking
  • ontwatering
  • bemesten
  • onkruidbestrijding

Kwaliteit leveren vinden wij vanzelfsprekend
We beschikken over alle machines en zeer gedreven vakmensen om de werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te kunnen voeren. Kwaliteit is mede wat ons drijft en daarom voldoen wij aan hoge eisen. We beschikken over het VCA** certificaat en het ISO 9001:2008. Wij voldoen hiermee aan de geldende (veiligheids)normen en laten hiermee tevens zien dat professionaliteit hoog op de agenda staat.

We maken ons hard voor CO2 reductie
We vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom zijn we als bedrijf bewust bezig met een vermindering van de CO2 uitstoot, bijvoorbeeld door het opwekken van onze eigen zonne-energie met de bijna 100 zonnepanelen die bij ons op het dak liggen. We zijn trots op het in het bezit hebben van het CO2-bewust certificaat niveau 5, maar we beseffen ons iedere dag dat er nog zoveel meer winst te behalen is. Daarom hebben we onszelf belangrijke doelen gesteld, zie onze Co2 prestatie ladder. Samen dragen we immers bij aan een schoner milieu.

Vrijblijvend contact opnemen
Neem eens een kijkje bij de projecten die we naar volle tevredenheid al hebben afgerond of reeds mee bezig zijn. Bent u ook gevestigd in de gemeente Krimpenerwaard en benieuwd of De Vries Stolwijk ook de aangewezen partij is voor uw klus? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Laatste projecten

Bouwrijp maken Legmeer-West Fase 4-5-6

Bouwrijp maken Legmeer-West te Uithoorn

In opdracht van de Gemeente Uithoorn en Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. worden er momenteel diverse werkzaamheden verricht voor het bouwrijp maken van een terrein nabij de Faunalaan in Uithoorn.

Lees meer...

Baggerwerkzaamheden Molenvliet

Baggerwerkzaamheden Molenvliet

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard heeft De Vries Stolwijk B.V. buitengewoon onderhoud uitgevoerd van watergangen nabij Bergambacht.

Lees meer...