Contact

Twijfel niet om eens contact met ons op te nemen. Dit kan zijn voor een nog te starten project of wilt u eens een project van ons bekijken, wij zijn u graag van dienst. We nemen graag de tijd voor u, maar we beseffen ook dat uw tijd kostbaar is. Daarom geven we u waar u naar op zoek bent, namelijk direct een passend antwoord en/of het doorverbinden met de persoon die u graag wilt spreken. Na het eerste contact zult u ervaren dat bij ons de lijnen kort zijn. Een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met uw belangrijke vragen en mee kunt overleggen, dat vinden we vanzelfsprekend.

Voor algemene vragen, bel met ons vaste nummer (0182) 36 23 88. 
Wilt u direct contact met de planning? Bel dan (06) 10 03 26 88.

Buiten kantoortijden
Natuurlijk bent u ook in het weekend vrij om ons te contacten. Dit kunt u dan het beste doen door het contactformulier in te vullen of ons e-mailadres te gebruiken. Eventueel is het mogelijk om een bestand toe te voegen wanneer u uw vraag of (potentiële) opdracht wilt verduidelijken. We reageren dan niet direct, maar zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Laat uw telefoonnummer achter wanneer u graag telefonisch te woord gestaan wil worden.

Kom gerust eens bij ons langs!
Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons langs te komen op kantoor. In diverse gevallen is het hebben van een persoonlijk gesprek wel zo fijn. Daar stellen we ons kantoor dan ook graag voor beschikbaar. Op onze site vindt u de adresgegevens en dus de exacte locatie waar we zitten. Bent u eenmaal bij ons binnen, dan wacht u natuurlijk een heerlijk vers gezet kopje koffie (of thee).

Contactinformatie

De Vries Stolwijk B.V.
Benedenheulseweg 48
2821 LT Stolwijk

Tel: (0182) 36 23 88 / 085 02 20 151 
E-mail: info@devriesstolwijk.nl

KvK 29033268