Mestverwerking

We kunnen voor u de aan- en afvoer van mest verzorgen. Deze mest wordt onderworpen aan een mestanalyse. Uiteraard ontvangt u hiervan de uitslagen. Tevens kunnen we het bemesten van uw gras- of bouwland verzorgen. We kunnen zowel vaste als vloeibare mest verwerken. Uiteraard zijn wij en ons personeel op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving hieromtrent. Mocht u hierover vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. 

Voor alle wijzigingen en huidige regelgeving omtrent het mestbeleid verwijzen wij u graag door naar https://www.rvo.nl/onderwerpen/agrarisch-ondernemen/mestbeleid/veranderingen-2020

Machines
De aan- en afvoer van mest verzorgen we middels onze vrachtwagen die zowel in enkele als dubbele combinatie te verkrijgen is. Tevens beschikken we over een mesttrailer. Onze vrachtwagens zijn voorzien van AGR/GPS. 
We hebben twee combinaties om te sleepslangen. Ook beschikken we over een nieuwe bemester, om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. 

Contact 
Mocht u bijvoorbeeld advies nodig hebben omtrent mestzaken, mest af willen voeren of juist aan willen voeren? Neem dan direct contact op met Piet de Vos, hij is bereikbaar via 06 10 03 26 94. 

 

Geplaatst in Diensten Agrarisch.