Team

Het team van De Vries Stolwijk
Inmiddels hebben we een team van circa 28 vakbekwame medewerkers die zich dagelijks vol gedrevenheid inzetten om uvan de best mogelijke service te voorzien. Ons team beschikt over de gewenste kennis en ervaring als het gaat om Grond-,Weg- en Waterbouwkundige werkzaamheden (GWW) en agrarische werkzaamheden. Vanzelfsprekend zijn onze werknemers in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten, zoals Basisveiligheid VCA, Bedrijfshulpverlening, Flora en Fauna, en meer. Vrijwel al onze medewerkers zijn geboren en getogen in de Krimpenerwaard. Dat betekent dat ze op de hoogte zijn van wat zich er in de omgeving zich afspeelt, maar ook dat ze dicht bij de klant staan.

Als eindverantwoordelijke heeft Jan de Vries de dagelijkse leiding over de zaak. Bertus de Jong is verantwoordelijk als senior calculator/werkvoorbereider voor de Grond-, Weg- en Waterbouw. Voor de dagelijkse planning en mesttransport is Piet de Vos eindverantwoordelijke. 
Natuurlijk hebben we ook op kantoor achter de schermen werknemers waar we niet zonder kunnen. 

De essentie van het werken in teamverband
Een team bestaat uit werknemers die uitstekend samen kunnen werken, altijd weten wat er speelt en samen één doel voor ogen hebben. Bij De Vries Stolwijk weten we hoe essentieel het is om een team te vormen. Alleen als een goed functionerend team kan een bedrijf bestaansrecht hebben en groeien. Vanaf de start van ons bedrijf hebben we dit gerealiseerd, wat er inmiddels al voor heeft gezorgd dat we al ruim 45 jaar een begrip zijn in Stolwijk en omstreken. Wij hechten dan ook veel waarde aan onze werknemers én natuurlijk aan onze klanten.

Ons gezamenlijke doel
Samen staan we voor het leveren van optimale klanttevredenheid, wat al begint bij het eerste contact. We doen er altijd alles aan om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat betekent ook dat het woord ‘nee’ niet in ons woordenboek te vinden is. Wat voor vraagstuk u ook heeft met betrekking tot een project, wij denken graag met u mee. Ons team houdt namelijk wel van een uitdaging. Neem gerust eens contact met ons op.

Jan en Jolanda de Vries (directie)

Piet de Vos (planning)

Bertus de Jong (calculatie/werkvoorbereiding)

Team

Ons enthousiaste team

Laatste projecten

Reconstructie J. Vermeerstraat e.o. te Krimpen aan de Lek

Reconstructie J. Vermeerstraat e.o. te Krimpen aan de Lek

In opdracht van de Gemeente Krimpenerwaard wordt het project Reconstructie J. Vermeerstraat e.o. uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het rooien van bomen en groen, opbreekwerkzaamheden, aanleg gescheiden rioleringsstelsel, ophoogwerkzaamheden met lichtgewicht ophoogmateriaal en herinrichting van de wijk. 

Lees meer...