Team

Het team van De Vries Stolwijk
Bij De Vries Stolwijk werken circa 25 mensen die zich dagelijks vol gedrevenheid inzetten om de klant van de best mogelijke service te voorzien. Allemaal beschikken ze over de gewenste kennis en ervaring als het gaat om Grond-,Weg- en Waterbouwkundige werkzaamheden (GWW) en agrarische werkzaamheden. Vanzelfsprekend zijn onze werknemers in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten, zoals Basisveiligheid VCA, Bedrijfshulpverlening, Flora en Fauna, en meer. Vrijwel al onze medewerkers zijn geboren en getogen in de Krimpenerwaard. Dat betekent dat ze op de hoogte zijn van wat er in de omgeving zich afspeelt, maar ook dat ze dicht bij de klant staan.

Als eindverantwoordelijke heeft Jan de Vries de dagelijkse leiding over de zaak. Bertus de Jong is verantwoordelijk voor de GWW-projecten. Natuurlijk hebben we ook op kantoor achter de schermen werknemers waar we niet zonder kunnen. Heeft u vragen over het transport van mest? Dan kunt u bij Piet de Vos terecht middels 06 10 03 26 94. Voor overige- of administratieve vragen kunnen de dames u te woord staan.

De essentie van het werken in teamverband
Een team bestaat uit werknemers die uitstekend samen kunnen werken, altijd weten wat er speelt en samen één doel voor ogen hebben. Bij De Vries Stolwijk weten we hoe essentieel het is om een team te vormen. Alleen als een goed functionerend team kan een bedrijf bestaansrecht hebben en groeien. Vanaf de start van ons bedrijf hebben we dit gerealiseerd, wat er inmiddels al voor heeft gezorgd dat we al ruim 40 jaar een begrip zijn in Stolwijk en omstreken. Wij hechten dan ook veel waarde aan onze werknemers én natuurlijk aan onze klanten.

Ons gezamenlijke doel
Samen staan we voor het leveren van optimale klanttevredenheid, wat al begint bij het eerste contact. We doen er altijd alles aan om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat betekent ook dat het woord ‘nee’ niet in ons woordenboek te vinden is. Wat voor vraagstuk u ook heeft met betrekking tot een project, wij zullen er altijd een oplossing voor vinden. Ons team houdt namelijk wel van een uitdaging. Neem gerust eens contact met ons op om dit persoonlijk te ervaren.

Jan de Vries

Bertus de Jong

Laatste projecten

Bouwrijp maken Legmeer-West Fase 4-5-6

Bouwrijp maken Legmeer-West te Uithoorn

In opdracht van de Gemeente Uithoorn en Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. worden er momenteel diverse werkzaamheden verricht voor het bouwrijp maken van een terrein nabij de Faunalaan in Uithoorn.

Lees meer...

Baggerwerkzaamheden Molenvliet

Baggerwerkzaamheden Molenvliet

In opdracht van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard heeft De Vries Stolwijk B.V. buitengewoon onderhoud uitgevoerd van watergangen nabij Bergambacht.

Lees meer...